De 20 Bästa Jobbet Hemifrån

Det tillhandahåller tjänster över hela världen och driver leveranscentra i 24 länder. De flesta kunder kommer att kommunicera med dig via e-post eller chat. Den har ofta öppningar för medlemmar och instruktörer online-adjunkter. Sykes är en virtuell callcenterleverantör som använder hembaserade kundtjänstagenter. Det stora hotellmärket Hilton Hotels & Resorts erbjuder jobb i hemmapositioner.

 • 115% mer populärt enligt en ny studie från Flex Jobs och Global Workplace Analytics.
 • Förutom frilansarplattformar finns det andra pålitliga sätt att tjäna lite extra pengar med ditt designarbete.
 • Valet är ditt och med stöd från erfarna ledare för att vägleda och heja på dig kommer du att älska oss!
 • De flesta företag behöver kundtjänstrepresentanter och många av dem lutar sig att anställa avlägsna anställda för att utföra denna roll.
 • AirTreks är ett resebyrå som erbjuder internationella och flera stoppbiljetter för resor.
 • Du kan tjäna ett anständigt liv (enligt uppgift mellan 20 000 och 95 000 dollar) bara genom att granska produkterna som du använder dagligen.
 • De tillhandahåller hemmabaserad kundservice och försäljningsagenter.

Detta företag anställer virtuella callcenteragenter från USA och runt om i världen. Vårt grundliga träningsprogram och startpaket ger allt du behöver för att starta ditt företag. Eftersom många universitet nu erbjuder klasser till studenter online kräver de lärare att undervisa i dessa klasser. Gå hit för att registrera dig för att arbeta för Instacart, eller läs vår Instacart-granskning. Skillshare är ett lärande community där alla kan upptäcka, ta eller till och med undervisa en klass. Dessutom finns det färre dumma möten där alla är sena eller oförberedda och ingenting blir fullbordat. Ett annat sidjobb som är ganska flexibelt och betalar bra.

De anställer bara amerikanska författare, och du måste lämna in ett skrivprov för att övervägas. TryMyUI - Tester tar cirka 15-20 minuter att slutföra. Många företag anställer kundservicerepresentanter för att hjälpa kunderna när de arbetar på distans. Denna position är för en erfarenhet Resekonsult.

Vissa kräver mycket mer socialisering än att arbeta hemifrån tillåter. Att arbeta som onlinehandledare är ett bra deltidsjobb för doktoranden som vill tjäna pengar eller för en lärare som behöver lägga till sin inkomst. Lönen kan vara cirka 11 dollar per timme.

 • Och utöver scoping är ett av de bästa sätten att specialisera sig i datainmatning genom att fokusera på medicinsk transkription.
 • Gå hit för att registrera dig för att skriva för Verblio, eller läs först vår Verblio-recension.
 • Människor har varit ivriga att lära sig nya språk sedan forntiden.
 • Rev betalar varje vecka via Paypal för alla ljudfiler som transkriberades föregående vecka.
 • Det kan vara frestande att korsa något från din to-do-lista medan du är i telefonintervju, men rekryterare och anställande chefer kan enkelt se om din uppmärksamhet är någon annanstans.
 • Enligt Gengo är den genomsnittliga månatliga betalningen för att översätta skriftliga verk till engelska 417.
 • Facebook är den mest uppenbara platsen att börja.

Prenumerera På Vår Blogg

Som teammedlem kommer du att utföra olika jobb som online-datainmatning, utföra e-postsvar, recensioner, undersökningar och andra online-projekt. Avlägsna jobb med kandidatexamen krävs (eller föredras), använd kupongkoden Sidehustle15 för 15% rabatt på alla medlemskap! Du måste vara tillgänglig 4 timmar om dagen, 5 dagar i veckan (minst 20 timmar per vecka, max 40 timmar). De flesta allmänna transkriptionstekniker rapporterar att det kostar mellan kr10 och kr25 per timme, och medianräntan verkar falla någonstans inom intervallet kr15 per timme. Instacart erbjuder en personlig shoppingtjänst som liknar Shipt (ovan). Att arbeta som transkriptionstjänst kan vara bra passform för dig. Å ena sidan sparar företag extra pengar och onödig huvudvärk på detta sätt.

Är du en naturlig forskare? Utforska kategorierna på freelancer-plattformar och erbjuda dina råd i de som är relevanta för ditt yrke eller din erfarenhet. Du kommer att genomföra en 14-veckors betald utbildning för de flesta positioner. Gå hit för att ansöka på MaritzCX, eller läs vår MaritzCX-granskning först. Ladda ner Ibotta-appen och lägg till erbjudanden på produkter du normalt köper innan du handlar.

Jag kommer att ge dig fullständig utbildning för att tjäna pengar på dessa onlinejobb. Det är ditt företag, din takt, din väg. Om du någonsin vill veta något kan du bara hoppa på Google, Bing eller någon annan sökmotor för att hitta mer information. Koppla av och låt personen veta hur unik och äkta du är. Öppettiderna är flexibla och de hyrs ut i utvalda stater i USA.

Och å andra sidan får de som är villiga att arbeta hemifrån mer lukrativa möjligheter.

Bästa Onlinejobb För 2019

Genomsnittslön för förstaårslärare är kr30 000- kr40 000. Detta är ett crowddsourcing-företag som anställer positioner för utvärdering av sökmotorer. ESL-instruktörer: Inte bara detta, de som arbetar hemifrån är mer produktiva än de som arbetar på kontor. Zirtual samlar kunder som vill anställa virtuella assistenter. Infor är ett mjukvaruföretag som har öppningar för fjärrjobb.

Sedan kan du lösa in dina poäng för presentkort för platser som Google Play, Forever 21, Amazon, American Airlines och Walmart - så du tjänar dig själv gratis pengar att spendera. Förmåga att skapa, implementera och hantera processer för att uppnå uppsatta resultat i ett arbetsmiljö i hemmet. En annan idé är att arbeta för dig själv som korrekturläsare. Efter att ha besökt en utsedd anläggning skickar köpare en detaljerad rapport. Nästan varje bransch behöver kvalitetssäljare.

 • För vissa människor är det den bästa delen.
 • Vad är det arbete hemifrån som intresserar dig mest?
 • Om du säljer råvaruprodukter är det troligt att många andra gör detsamma.
 • Tänk dock på att du måste göra det till kr30 innan du begär en check.
 • Detta är ganska enkelt arbete som inte tar lång tid.

Ställ Frågor Tidigt Och Ofta

Det finns hundratals företag där du kan hitta datainmatningsjobb. För att se dessa jobb-från-hem-positioner, sök efter termen "telecommute" under nyckelord. Målet för en entreprenör är att bygga ett repeterbart system som ger värde med eller utan ägaren. Du bör först välja din nisch baserad på marknadsfaktorer. Din portfölj ska kunna: Var hittar du avlägsna jobb inom det digitala medicinska området? Tolkar arbetar på ett talat språk eller teckenspråk; översättare arbetar med skriftliga eller ljuddokument.

Hitta Online-arbete På Freelancer-plattformar

Jag måste praktiskt skriva en bok för att täcka de specifika detaljerna för alla 100 företag. Jag är en certifierad professionell karriärcoach som är specialiserad på fjärrarbete. Om du säger något av dessa tio saker i en jobbintervju, är du garanterad att INTE få jobbet - så låt dem inte ens korsa dig. Money crashers, kommer du ihåg daghandlarna? Om du vill ha en mer stabil inkomstström kan du tillhandahålla en tjänst för att skapa anpassade måltider med träningsprogram och tjäna cirka kr100/månad per klient. Med tanke på detta passar dessa jobb inte alltid bra för mödrar och fäder som bor hemma.

Betalningar görs varje vecka via direkt insättning. Du kan också få Amazon-presentkort. MaritzCX är ett välkänt företag som regelbundet genomför marknadsundersökningsintervjuer.

 • Leapforce anställer hemma oberoende agenter för att betygsätta kvaliteten på de sökningar de utför på Google.
 • För konstnärer där ute är att bli grafisk designer ett bra sätt att tjäna pengar på din hobby.

Distribuera Stort

Registreringen är gratis på sådana webbplatser. Webben blir mer och mer visuell - särskilt när mobila enheter blir den primära metoden att surfa på. Det är den enda medlemsbaserade jobbsidan jag använder och litar på. Besök bara varumärkets sida "Om oss" och bläddra ner till avsnittet "Karriärer på LiveWorld" för att se tillgängliga positioner. Du måste ha minst en kandidatexamen för att vara lärare på VIPKID. Naturligtvis finns det några knep för handeln som du behöver lära dig om du vill förvandla att skriva till en karriär. Detta är ett mycket legitimt företag som anställer för arbete från heminmatningsjobb. (Tänk på det när du söker arbete hemifrån jobbmöjligheter.)

När du söker på en traditionell jobbplats som Monster eller faktiskt, använd nyckelord som "telecommute" eller "work-from-home" och ange "var som helst" eller "remote" i platsfältet. Dessutom kommer många företag inte att anställa dig om du inte har tidigare erfarenhet. En högskoleexamen med 1-2 års kundtjänstupplevelse krävs. Baserat i Freemont, Kalifornien och grundades 1983, hävdar Concentrix 90 000 anställda över hela världen. Som copywriter skriver du försäljningssidor, försäljningsbrev, nyhetsbrev och annat marknadsföringsmaterial. Sedan 1993 har ABC Fundraising hjälpt över 50 000 grupper, samlat över 50 miljoner dollar, och vi vill hjälpa dig att starta en ny karriär idag. Mycket varierande.

Online-rådgivning är precis som den traditionella rådgivningen, förutom att din patient inte behöver besöka ditt kontor. Exempel inkluderar att skriva en recension, ta en undersökning eller titta på en video. Hon förbättrade sina färdigheter, arbetade hårt och började så småningom göra så mycket som en korrekturläsare för rättssalen att hon slutade sitt 9 till 5-jobb för att göra det på heltid. Avdelningen för transport erbjuder ibland fjärrjobb. Det finns ett krav att arbeta på kvällar och helger. Om du planerar att tjäna mer än kr600 per år som frilansare, vill du överväga att registrera dig hos din stat för en LLC.

"Min bästa husdjurspeef är människor som bestämmer sig för multitask medan de är i telefonintervju," säger Dan Krupansky, Talent Acquisition Manager på PrimePay.

Concentrix

Betalningar görs mycket vecka. Det är ett av de bästa sätten att tjäna extra pengar på sidan. Du blir ombedd att skicka eller samla in pengarorder eller ta itu med Western Union.

Du måste ha skrivfärdigheter för att få skrivuppdrag från dina kunder. 95 i en månad. Det är gratis att gå med och du kan bjuda på upp till 30 projekt varje månad plus få inbjudningar till intervju för andra jobbförslag. Det finns till och med intensiva kodning boot campar utformade för att undervisa programmering färdigheter på bara några korta månader. Våra juveler bländar, vårt samhälle av kvinnor är fantastiskt och vår ersättning är den bästa i branschen. Du kan arbeta när du vill arbeta. De anställer säsongsmässigt, och du kan tjäna cirka kr11 per timme. Genom plattformen pratar du i en-mot-en telefonsamtal med en mängd människor, inklusive entreprenörer, frilansare, företagare och chefer.

Att vara på kontoret är inte så nödvändigt när du kan e-post, chatta och gå med i videokonferenser var som helst i världen. Det innehåller en rullgardinsmeny för platser. Företag betalar vanligtvis kr10 till kr60 till jurister online. Anställda arbetar i genomsnitt 25 timmar per vecka och måste vara tillgängliga några nätter, helger och helgdagar. Jag kommer att visa dig 5 sådana legit webbplatser inklusive denna sida ovan där du kan tjäna bra inkomst på deltid. Videoredigerare med erfarenhet efterfrågas högt under 2019. För att lyckas med detta område måste du också investera i en bra dator och höghastighetsinternet. Vilket år är det - 1993?

3Spela media

Detta kan vara ett genomförbart onlinearbete om du har speciella färdigheter eller kunskaper som låter dig hitta produkter som är mindre tillgängliga för andra. För att undvika förvirring vill jag först göra det klart att virtuellt assistentarbete inte alltid är icke-telefon, men det kan vara det. Vidare ber de om pengar, vilket är ett tips på att erbjudandet inte är ett telekommunikationsjobb. Kostnaden för att få installation är minimal och det är ett utmärkt sätt att hämta lite extra pengar varje vecka från ditt eget hem. Betalningen beror på hur många som klickar på din video och hur många prenumeranter. Tillsammans med undersökningar kan du göra många saker som att läsa e-post, titta på videor och spela spel för att tjäna pengar.

Medicinsk Transkription

”För att identifiera detta tidigt i anställningsprocessen började jag be alla kandidater för några år sedan att ringa mig i motsats till att ringa dem vid en överenskommen tid. Gå hit för att ansöka på Kelly Connect, eller läs vår Kelly-granskning först. Detta är ett företag som anställer författare att arbeta hemma och producerar skriftligt innehåll för sina kunder. Redaktörer arbetar med dokumentstrukturen.

Detta är ett bra sätt att tjäna pengar och bygga upp ditt CV som lärare på högskola/universitet. Presentkort för Amazon och Walmart finns tillgängliga. Ett annat lukrativt handledningalternativ är StudyPool som säger att du kan tjäna mer här än andra handledningssidor på grund av lägre provisioner och avgifter. Du väljer och väljer vilka du vill arbeta med. Till exempel betalade vi en designer över kr10 000 för att bygga vårt webbplatstema. Fortsätter våra medicinska teman är medicinsk transkription en mer specialiserad version av dina vanliga transkription jobb och därmed kommer högre löner. Det finns dock några tekniska designelement som du behöver lära dig och som kan hjälpa dig att sticka ut.